Strijen JO17-1 weet winnende lijn niet door te zetten

Prinsenlaan 991
3062CT
ROTTERDAM
tel. 010-4561082

Zaterdag 13 april stond om 16.30 uur de uitwedstrijd tegen VVOR JO17-2 op het programma. We moesten het vandaag zonder Sem, Noah, Onno, Daniel, Laurens en Bas doen. Laurens en Bas gingen wel mee en Bas heeft wederom de vlag gehanteerd. Gelukkig wilden Yoeri, Lars H. en Justin meedoen, zodoende konden we met 13 spelers vertrekken naar VVOR.

Toen we bij VVOR aankwamen bleek er geen veld vrij te zijn om 16.30 uur. De wedstrijd werd dus verlaat naar 17.00 uur...
Na een korte bespreking en een warming-up op een heel klein grasveldje konden we eindelijk aan de wedstrijd beginnen.
De goed fluitende scheidsrechter floot rond 17.00 uur voor het begin van de wedstrijd. We werden gelijk onder druk gezet door VVOR. We merkten al snel dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. Voetballend waren ze iets beter, maar ze beschikten ook over veel kracht en inzet.
Al in de 5e minuut moest Yoeri met een goede reflex optreden om zijn doel schoon te houden. De eerste 20 minuten kwamen we maar af en toe onder de druk uit, zonder echt grote kansen weg te geven. Iedereen werkte hard en dat koste kracht op een toch nog wel warm kunstgrasveld.
Na verschillende cornerballen gehad te hebben, de een wat gevaarlijker dan de ander. Was het in de 38e minuut dat we onze enige grote kans kregen. De keeper kwam op tijd buiten zijn strafschopgebied om een schot van Twan te blokken. Op de rebound van Lars kon de keeper ook redding brengen.

In de rust aangegeven om zo door te gaan en te proberen om iets meer te voetballen. Maar dat ze rekening moesten houden dat het nog zwaarder zou worden, dus krachten goed verdelen.
De 2e helft was een kopie van de 1e helft. VVOR was iets sterker, maar Strijen gaf goed partij. We kregen nu wel wat meer mogelijkheden, maar VVOR was gevaarlijker.

In de 68e minuut viel helaas de 1-0 voor VVOR. We probeerden het hierna nog wel, maar we kregen de 1-1 niet op het scorebord. VVOR hield in de laatste 10 minuten iets meer mensen achter, om zo de 3 punten binnen te halen en dat lukte helaas.
Hierdoor won VVOR de wedstrijd met 1-0 en misschien was die wel een juiste afspiegeling van de wedstrijd. VVOR die net iets beter was dan Strijen. Maar Strijen heeft wel alles gegeven en is echt tot op de bodem gegaan. Hiervoor een groot compliment voor onze jongens. Als we dit kunnen blijven opbrengen, komen de resultaten zeker te weten nog wel in de resterende wedstrijden van dit seizoen.