HW Bokaal: v.v. Strijen J09-1 tegen GOZ J09-1 uitslag 10-0

10 - 0

GOZ J09-1

23 april 2024 18:30

Vandaag stond onze derde wedstrijd in de HW-bokaal op het programma.

Met 1 winst en 1 verlies partij moest er vanavond gewonnen worden om kans te blijven houden op een finaleplek.

Mike floot voor het begin van de wedstrijd. We begonnen redelijk aan de wedstrijd maar het tempo lag veel te laag en echte combinaties ontbraken nog aan ons spel.

GOZ wist er maar moeilijk uit te komen, de kansen begonnen te komen maar het vizier stond nog niet op scherp bij Strijen.

Dan maar eens van afstand proberen te schieten maar ook toen vlogen de ballen naast, of de uitstekend keepende keeper hield ze tegen.

Strijen kwam steeds beter in zijn spel en er werd steeds beter overgespeeld en daar was dan eindelijk de 1-0 voorsprong.

De eerste helft deden we het best aardig maar we waren voor het doel niet scherp want er had makkelijk al een hele flinke stand op het scorebord kunnen staan.

Tijdens de rust aangegeven dat we het goede spel dat we net voor rust speelden vast moesten houden omdat de kansen en doelpunten dan vanzelf zouden komen.

De tweede helft gingen we inderdaad verder zoals we geëindigd waren in de eerste helft, met prima combinatie spel kwamen we al heel snel tot scoren.

In de tweede helft waren we wel scherp voor het doel en vele kansen gingen er nu wel in. Het grote compliment aan de kinderen is dat ze gewoon lekker bleven voetballen en niet voor eigen succes gingen.

De laatste minuten stond onze vaste verdediger Brent in de spits, hij kreeg een aantal kansen maar helaas lukte het Brent niet om te scoren. Het was mooi om te zien dat zijn medespelers het hem heel erg gunde om wel zijn doelpunt mee te pikken.

We wisten uiteindelijk de wedstrijd met 10-0 te winnen. Een prima wedstrijd waar we vooral de tweede helft goed voetbal hebben laten zien.

Op dinsdag 14 Mei spelen we onze laatste wedstrijd in de voorronde voor de HW-bokaal thuis tegen FC Binnenmaas. Een ware finale omdat Strijen en Binnenmaas bij winst zeker zijn van een finaleplaats om de HW-bokaal.