Zinkweg 259
3262BH
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-620335

Vandaag was de eerste wedstrijd van de 4e fase voor de jongens van de JO8-2. Op een zonovergoten Zinkweg waren alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke voetbalochtend.

In de kleedkamer wisten al veel jongens te vertellen dat de tegenstander van vandaag de enige tegenstander was waar we in de 3e fase een wedstrijd van hadden gewonnen.

Waar de trainers een beetje bang waren voor onderschatting straalden de jongens van het zelfvertrouwen. Vol goede moed gingen de jongens naar buiten voor de warming up.

Nadat de wedstrijd was afgetrapt gingen de jongens er fanatiek tegenaan, wat resulteerde in een aantal goede kansen, die helaas er niet in gingen.

Zoals de voetbalwetten dan voorschrijven vallen de doelpunten helaas aan de andere kant. Dit was ook vandaag het geval, 2-0. Onze jongens bleven knokken en zodoende kwam nog voor de time-out de 2-1 op het scorebord.

Na een kleine peptalk en een paar wissels gingen de jongens verder met waar ze gebleven waren. Strijdend met elkaar om elke bal te willen hebben, jaagden ze de tegenstander over het hele veld na.

Na over en weer wat kansen en doelpunten gingen we rusten met een tussenstand van 3-2 in het voordeel van Zinkwegse boys.

In de rust werd van een heerlijke beker limonade genoten en wat laatste aanwijzingen gegeven, want als we konden winnen dan was het vandaag wel!

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Het derde kwart was een kwart met de nodige momenten; een schot op de paal, bijna een eigen doelpunt en een paar hachelijke situaties voor beide doelen en aan beiden kanten nog een doelpunt. Toen de scheidsrechter floot voor de time-out was het dan ondertussen al 4-3 geworden.

In de time-out een paar wissels, zodat iedereen evenveel zou spelen, en nog een paar laatste oppeppende woorden voordat ze weer het veld ingingen.

Net als de trainers, voelden ook de jongens dat er meer in zat vandaag, want ze hadden het beste voor het laatste bewaard. Ze streden voor elke meter op het veld en het harde werken werd beloond.

De jongens waren op dreef en wisten nog 4 keer te scoren, waardoor de eindstand van 4-7 op het scorebord kwam te staan. Na het laatste fluitsignaal barstte dan ook een waar feest los.

Jongens, super goed jullie best gedaan! Jullie hebben met zijn allen als een team ervoor gezorgd dat deze overwinning over de streep werd getrokken! Wij zijn trots op jullie!