Smitshoek J09-2 tegen v.v.Strijen J09-1 uitslag 3-6

2993BZ
BARENDRECHT
tel. 0180-615275

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Smitshoek J09-2 op het programma.

De trainers hadden tijdens de korte wedstrijdbespreking de kinderen een opdrachtje meegegeven en aangegeven dat de trainers de eerste helft niks tot nauwelijks iets te gaan zeggen. Kijken hoe de kinderen het zelf zouden gaan oplossen.

We begonnen prima aan de wedstrijd en ook Smitshoek liet zien deze wedstrijd graag tot een goed einde te willen brengen.

Strijen zocht de aanval door lekker over te spelen, Smitshoek probeerde vooral met schoten van veraf ons doel te bereiken.

Smitshoek wist de 1-0 te maken door een prima afstandsschot. Sem wist er al snel 1-1 van te maken. Wederom door een afstandsschot wist Smitshoek er 2-1 van te maken.
Na 10 minuten keepen deed Julian snel zijn keepershandschoenen uit om lekker te gaan voetballen.

Strijen bleef het doel van Smitshoek zoeken, Sep ging aan de dribbel maar helaas trof hij de keeper op zijn pad, uit de rebound kreeg Silvie de bal voor haar voeten, ze twijfelde geen moment en met een mooi schot in de lange hoek wist ze er 2-2 van te maken.

Tijdens de rust gaven de kinderen aan dat ze het toch wel fijn vonden als de trainers wat meer aanwijzingen zouden geven.
Rogier die prima had gevoetbald de eerste helft begon de tweede helft met keepen.
In de tweede helft kwam er wat meer passie en strijd in het spel van Strijen, Sep wist Strijen snel op een 3-2 voorsprong te zetten en Fithawi maakte er niet veel later 4-2 van.
De mooiste aanval van de ochtend kwam op naam van Fithawi en Sem, met een dubbele kaats wist Sem er 5-2 van te maken.
Bij Smitshoek zakte het geloof weg en Strijen ging vrolijk verder. Smitshoek was niet wakker bij een corner, Sem kon vrij naar het doel dribbelen en zo de 6-2 in het doel schieten.

Vigo ging de laatste 10 minuten keepen en dat deed hij meer dan uitstekend met een paar prachtige reddingen.
We hebben een heel aanvallend ingesteld team maar dat betekent dat als we de bal verliezen dat we moeten kunnen rekenen op onze enige echte verdediger, Brent stond net zoals afgelopen woensdag tegen SHO als een beer te verdedigen en hield Smitshoek een aantal keer van scoren af. De laatste 10 minuten had Smitshoek het betere van het spel en Strijen zakte wat in. Na een aantal kansen wist Smitshoek er nog 6-3 van te maken.

Een prima wedstrijd met eindelijk eens lekker weer.