Eindelijke een dik verdiende winst voor de JO11-1 tegen SHO

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na onze promotie naar de hoofdklasse kwamen we afgelopen weken iedere keer net te kort om een punt te pakken. Ondanks alle verloren wedstrijden heel goed van Siem, Luca, Roan, Mats, Guus, Ali, Mees, Jamie, Jelle en Aiden om te blijven geloven en iedere week wel weer voor te winst gaan.

Na afgelopen woensdag een spannende wedstrijd tegen NSVV voor de HW bokaal met een 2-1 overwinning, vandaag tegen SHO. In de winterstop hadden we al een keer tegen ze geoefend en toen hadden we 1-2 gewonnen, dus SHO was gebrand om revanche te nemen.

In de kleedkamer tegen de jongens gezegd om verdedigend de duels aan te gaan en bij balbezit elkaar aan te spelen en lekker te gaan voetballen.

De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met een paar kansen aan beide kanten, waarbij SHO wat meer geluk had en 2 keer scoorde.  0-2 achter met rust, maar de jongens gaven zich niet gewonnen.

In de 2e helft kregen de jongens meer balbezit en zelfs een paar flinke kansen, met nog een kwartier te spelen viel de 1-2 door Aiden. De laatste 10 minuten gingen we vol gas voor minimaal een punt. Met goede aanvallen wilde de bal er helaas niet in, maar Jelle maakte van afstand de 2-2. Maar de jongens wilden graag meer dan een punt en bleven aanvallen.Met succes, want een paar minuten voor tijd was het Ali die zelfs de dik verdiende 3-2 binnenschoot. Eindelijk onze 1ewinst in de hoofdklasse!